Pucali ispred kafića u Bijeljini, pa uhapšeni

Dva lica iz Bijeljine uhapšena su jer su pucala iz vatrenog oružja ispred ugostiteljskog lokala.

Pucali ispred kafića u Bijeljini, pa uhapšeni

- Policijska stanica Bijeljina, 17.06.2021. godine oko 19,20 časova zaprimila je prijavu, da se u ulici Pantelijska ispred ugostiteljskog objekta čuje muzika i pucanje iz vatrenog oružja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na lice mjesta odmah su izašli policijskih službenici, a po uočavanju policijske patrole lice sa inicijalima A.L. je od sebe odbacio pištolj. A.L. je potom lišen slobode.

Alkotestiranjem je utvrđeno da ima 0,96 g/kg alkohola u organizmu. Zbog osnovane sumnje da je pucao iz vatrenog oružja slobode je lišen i O.J.

Alkotestiranjem lica utvrđeno je da isti ima 1,16g/kg alkohola u organizmu. Obavljenim uviđajem izuzet je pištolj sa pripadajućim okvirom i municiom, kao i sedam čaura.

O svemu je obaviješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon preduzetih istražnih radnji protiv lica lišenih slobode dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija" i „Izazivanje opšte opasnosti", saopšteno je iz PU Bijeljina.