GO PDP Bijeljina: "Zlatane drži se hlada, a kriminal i korupcija su obilježje tvojih partijskih drugova"

Na osnovu današnjeg saopštenja za javnost Zlatana Lazarevića dužni smo zbog građana Bijeljine da protumačimo more budalaština, koje je naprijed navedeni odbornik SNSD-a naveo bez ikakvih relevantnih dokaza - poručili su iz GO PDP Bijeljina. U saopštenju upućenom odborniku SNSD-a još se navodi...

GO PDP Bijeljina: "Zlatane drži se hlada, a kriminal i korupcija su obilježje tvojih partijskih drugova"

"Poštovani gospodine Lazareviću, podsjećam Vas da u svim preduzećima koja ste naveli, a gdje su funkcije s vremena na vrijeme obavljali kadrovi PDP-a, poslovalo se pozitivno, a izvještaji su usvajani od nadležnih organa. Dakle, iznosite paušalne ocjene i netačne informacije, što je postalo Vaše standardno ponašanje u posljednjih 15 godina. Kada govorite o poslovanju i poštenju građani Bijeljine i Semberije od Vas očekuju da odgovorite na sljedeća pitanja:

Ko je pokrao pare iz Bobar banke, cirka 200 miliona KM (što predstavlja 4 budžeta grada Bijeljina)?

Takođe Vas podsjećam da je u pomenutoj banci bez posla ostalo 220 radnika. Na žalost to nije jedini primjer Vaše loše vladavine i upravljanja privrednim potencijalima našeg grada. Možemo li konačno dobiti informaciju, kakvo je poslovanje Elektro-Bijeljine, i zbog čega je nedavno smijenjen Vaso Arsenović?

Takođe, u Panafleksu je bez posla ostalo 700 radnika, u Zenitu 1900 radnika, Kurjak 1500, Šećerana 600, Šipad-Stolar 300, Elvako par stotina, što proizvodi da je bez gole egzistencije ostalo preko 6000 ljudi u Bijeljini.

Mnogo je primjera Vaših kriminalnih djelatnosti na nivou Republike Srpske gdje se obimom i količinom bezočnosti izdvaju Prointer, Integral Inžirnjering, Alumina, Birač, Grand-Trade i ostali njima slični. Da bi smo ih sve pobrojali trebalo bi nam mnogo vremana, kojeg na žalost nemamo za razliku od Vas, jer koliko čujemo trenutno odmarate na Jadranskom moru.

Stoga Vam preporučujemo, budući da ste promašili teme kao i press konferenciju PDP-a, koje uopšte nije bilo (izjava data portalu BijeljinaLive i RTV Slobomir) da se na moru držite hladovine, jer sunce očigledno loše utiče na Vas."

Informativna služba GO PDP Bijeljina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA