VIDEO Ona je oborila svjetski rekord i zarađuje desetine hiljada evra

Amerikanka Samanta Ramzdel (31) oborila je Ginisov rekord i dobila priznanje za najveća ženska usta na svijetu.

VIDEO Ona je oborila svjetski rekord i zarađuje desetine hiljada evra
FOTO: GUINNESS WORLD RECORDS/YOUTUBE

Pre dve godine, Samanta je otvorila profil na društvenoj mreži TikTok kako bi mogla da dijeli video snimke na kojima peva ili glumi i uspjela je da sakupi čak 1,7 miliona pratilaca.

Ono što je privuklo ljude da gledaju snimke, zapravo je veličina njenih usta, pa samo jednim video zapisom zaradi više od 10.000 evra.

Kako kaže, njena usta su je proslavila, a sad ih naglašava u svakom snimku.

- Prije dve godine izgubila sam 20-ak kilograma i vratila sam samopouzdanje. Krenula sam na časove pjevanja i počela sam da objavljujem snimke na društvenim mrežama i na taj način sam uspjela da zaradim veliku svotu novca.

Popularnost je počela da raste, a shvatila sam da svaki video u kojem izvodim nešto s ustima postaje viralan. Snimila sam čak i video u kojem odgovaram na komentare osjećam li se nesigurno zbog svojih usta i taj je video postao hit - ispričala je ova žena.

Samanta je oduvijek tvrdila da ima najveća usta, a sada je dobila i službenu potvrdu za to. Njena usta su široka čak 6,52 centimetra.

- Imam savjet za sve one koji imaju nešto neobično ili specifično, a željeli da uđu u Ginisovu knjigu rekorda, samo ću reći - uradite to. To je vaša super moć i to je ono što vas čini posebnim i drugačijim - zaključila je Samanta, piše Telegraf.

 

@samramsdell5

#duet with @guinnessworldrecords turning my biggest flaw/ insecurity into my biggest asset 😬- I love you guys!!!! ❤️❤️❤️ #guinnessworldrecords

♬ original sound - Guinness World Records

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA