Republika Srpska domaćin Balkanskog prvenstva u veslanju 2022. godine

Republika Srpska biće domaćin Balkanskog prvenstva u veslanju, u Višegradu od 9. do 11. septembra 2022. godine, odlučeno je na kongresu Balkanske veslačke asocijacije (BRA) u Strugi (Sjeverna Makedonija) gdje je održano ovogodišnje balkansko takmičenje u veslanju.

Republika Srpska domaćin Balkanskog prvenstva u veslanju 2022. godine

Na kongresu u Strugi za novog predsjednika Balkanske veslačke asocijacije jednoglasno je izabran gospodin Nebojša Marković, predsjednik Veslačkog saveza Bosne i Hercegovine (VSBiH).


Milan Trninić

Predsjednik Izvršnog odbora Veslačkog saveza Republike Srpske (IOVSRS) Milan Trninić potvrdio je da će krajem septembra biti održana sjednica IOVSRS na kojoj će biti izabran organizacioni odbor Balkanskog prvenstva u veslanju - Višegrad 2022. Sjednica će biti održana u prostorijama Javne ustanove "Vode Srpske" koja je jedan od pokrovitelјa VSRS i ovog takmičenja.

Izvršni odbor Veslačkog saveza Republike Srpske čine predsjednik Milan Trninić (pomoćnik direktora JU "Vode Srpske" Bijelјina), i članovi Nebojša Marković (predsjednik VSBiH i generalni sekretar VSRS), pukovnik prof. dr Nenad Stepić (specijalista rekonstruktivne i plastične hirurgije na VMA u Beogradu), prof. dr Nebojša Ilić (selektor reprezentacije Turske u veslanju), prof. dr Zoran Jevtić (bivši državni sekretar Ministarstva odbrane Republike Srbije) i Boško Furtula iz Višegrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA