Studentska žurka za pomoć Mileni Božić

Mladi Bijeljinac Miloš Кolović, student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, pokrenuo je inicijativu za održavanje humanitarne žurke za pomoć Mileni Božić iz našeg grada koja je prije godinu dana doživjela nesreću nakon koje joj je narušen fizički izgled i promijenjen život iz korijena, a tehničku pomoć za realizaciju navedene žurke Кoloviću će pružiti Republička stranka Srpske i kompanija TRB.

Studentska žurka za pomoć Mileni Božić

Humanitarna žurka biće održana u klubu „Hangar" u četvrtak, 16. septembra, sa početkom u 21.30 časova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Razgovarajući sa mojim prijateljima i drugim studentima iz Bijeljine, zaključili smo da je najmanje što možemo da učinimo organizovanje humanitarne žurke. Sav profit od prodaje pića biće namijenjen našoj sugrađanki Mileni koja je pokazala da je nevjerovatan borac. U muzičkom dijelu večeri nastupiće pjevač Aleksa Ljuboja iz Beograda, te pozivam sve mlade, ali i starije sugrađane, da nam se pridruže, da pokažemo solidarnost, te da Mileni pošaljemo poruku da nije sama - istakao je Кolović.

On je dodao da je rezervacije za žurku moguće obaviti putem telefona, na broj 065 72 21 11.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Tridesetjednogodišnja Milena Božić iz Bijeljine doživjela je tešku povredu glave nakon što joj je u septembru prošle godine mašina uhvatila kosu svezanu u rep i skinula cijeli skalp glave.

Do sada je imala nekoliko operacija, a za njeno liječenje u inostranstvu potrebno je još oko 100.000 evra.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA