"Je li stigla Bosa?" Beogradski aerodrom objavio prepisku sa nestrpljivom prijateljicom putnice

Susreti poslije dugo vremena, umiju da budu dirljivi i burni, a čekanje koje im prethodi, a kada im znamo dan i sat, ponekada su prava slatka agonija iščekivanja. Upravo tako su na beogradskom aerodromu Nikola Tesla čekali jednu Bosu iz Masačusetsa.

"Je li stigla Bosa?" Beogradski aerodrom objavio prepisku sa nestrpljivom prijateljicom putnice
FOTO: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC / AN

"Dobar dan, da li je Bosa stigla", "Jesi stigla Boso?", "Jeli Bosa stigla... Molim vas, javite mi, tenks in advajs, poyy", "Jeri stigla Bosa!?", "Da li je Bosa stigla, čekamo je", "Jedno pitanje, jeri Bosa sletila iz Boston Maserčutec. Ako jeste, zvrcnite me, pozdrav. Živjela Srbija", "Jer stigla Bosa iz Masadžusets? Fala na odgovor", "Ekskjuz mi, did d Bosa arive?", glasili su komentari koje je ostavljala neimenovana osoba na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Aerodrom Nikola Tesla Beograd", nestrpljivo išćekujući Bosu da sleti.

Administratori Fejsbuk stranice srspkog najvećeg aerodroma, odlučili su da joj odgovore, te su joj odgovorili postom u kojem su sumirali sva pitanja vezana za Bosin dolazak, ali i dodali originalni odgovor, koji se zbog sadržine, dijeli društvenim mrežama.

- Verujemo da je Bosa sletila, iako se nikome nije javila. Dobro došla, Boso - stajalo je unutar objave koja je slatko nasmijala korisnike društvnih mreža.

U komentarima koji su se ređali ispod posta, ređali su se brojni komentari, ali im je jedna stvar u većini bila zajednička - svi su Bosi poželjeli toplu dobrodošlicu, i to najčešće uz pitanja, kako je putovala i što se nije javila.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA