Danas u Bijeljini konferencija i sajam preduzetništva

Četvrta konferencija i Drugi sajam preduzetništva u Republici Srpskoj biće održani danas u Bijeljini u organizaciji Privredne komore i Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske, uz podršku DŽender centra Vlade Republike Srpske i projekta FIGAP dva.

Danas u Bijeljini konferencija i sajam preduzetništva

Konferencija će biti održana u Etno selu "Stanišići", a učešće je potvrdilo 100 preduzetnika iz Srpske, ali i zemalja regiona, saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske.

Programom konferencije predviđeno je održavanje dvije obuke, sa akcentom na što bolje marketinško predstavljanje poslovanja i dostupne alate, te na značaj uspješnog poslovnog komuniciranja.

Predviđena je i panel diskusija o temi digitalne transformacije MSP, gdje će biti predstavljena iskustva domaćih preduzetnika u vezi sa procesom digitalizacije, naveli su iz Privredne komore.

Istovremeno sa konferencijom biće održan i Drugi sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj, na kojem će se predstaviti više od 30 preduzetnica.

U toku konferencije u hotelu "Ras" biće održani i bilateralni razgovori preduzetnica, u okviru Evropske mreže preduzetništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA