"KAJAK TERASA" SRUŠENA Advokat Radišića prijeti tužbom, Stanivuković odgovora "Skupljam prijave kao salvete i markice"

Advokat porodice Radišić, Miloš Stevenović se zahvalio medijima na pažnji što su ispratili događaj i poručio da je rušenje objekta "Kajak terase" nezakonit čin i da će povodom toga uputiti krivične prijave.

"KAJAK TERASA" SRUŠENA Advokat Radišića prijeti tužbom, Stanivuković odgovora "Skupljam prijave kao salvete i markice"
FOTO: Ustupljena fotografija

-Ovo je čist vandalizam, gradonačelnik je nezakonito srušio ovaj ugostiteljski objekat. Ni jedan pojedinsc ne može sam da sprovodi silu. Ludilo koje je stvorio me zaprepastilo. Podnijeli smo krivične prijave i podnijećemo tužbu koja vrijedi više od 500.000 KM - rekao je on.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon njega medijima se obratio i gradonačelnik.

Na pitanje advokata porodice Radišić, zašto je nezakonito srušio Kajak on je odgovorio da ima pravo da sruši sve što je izgrađeno mimo zakona.

- Rekli su da nemamo pravo rušiti a onda su oni sami počeli sa procesom rušenja. Mi govorimo istinu a jedna je istina. Oni su sami počeli rušiti a govore da mi ne smijemo. Mi radimo u skladu sa regulacionom planom.Ja se neću osvrtati na osporavanja. Ja krivične prijave skupljam kao što neko skuplja salvete i markice. Ova prijava mi je samo još jedna u nizu - rekao je Stanivuković.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA