Višković: Unaprijediti položaj penzionera u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas, u Banjaluci, sa delegacijom Udruženja penzionera Republike Srpske, koje je predvodio predsjednik Ratko Trifunović.

Višković: Unaprijediti položaj penzionera u Srpskoj
FOTO: RTRS

Višković je upoznao je predstavnike Udruženja sa aktivnostima na izradi budžeta za narednu godinu, te istakao da je jedan od glavnih prioriteta Vlade Republike Srpske rad na unapređenju položaja penzionera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Premijer Višković najavio je da je u budžetu za narednu godinu planirano dvostruko više sredstava za banjsku rehabilitaciju za penzionere, te da Vlada ostaje opredijeljena da, u skladu sa mogućnostima, nastavi da radi na vanrednom usklađivanju penzija.

Na sastanku je istaknuta dobra saradnja između Vlade i Udruženja penzionera Republike Srpske, te je naglašeno da ća i u narednom vremenu, na partnerskoj osnovi, biti nastavljen zajednički rad na unapređenju položaja penzionera, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Srpske.

Sastanku su prisustvovali ministar rada i boračko invalidske zaštite Duško Milunović, direktor Fonda penzijsko invalidskog osiguranja Republike Srpske Mladen Milić i predsjednik Skupštine Udruženja penzionera Republike Srpske Slobodan Brdar.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA