U Danskoj, kupci i zaposleni zbog snežne oluje proveli noć u Ikei

U severnoj Danskoj, izložbeni salon robne kuće Ikea pretvorio se u ogromnu spavaću sobu. Šest mušterija i oko dvadesetak zaposlenih zarobljenih u snežnoj mećavi proveli su noć i prespavali u izloženim krevetima.

U Danskoj, kupci i zaposleni zbog snežne oluje proveli noć u Ikei

Severnu Dansku je zahvatila snažna mećava i palo je do 30 centimetara snega. U izložbenom salonu robne kuće Ikea u Olborgu zbog snažne oluje nekoliko mušterija i zaposleni bili su prinuđeni da tu provedu noć.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Spavali smo na izloženom nameštaju na prvom spratu, gde imamo krevete, dušeke i sofe na razvlačenje", rekao je menadžer prodavnice Peter Elmose za tabloidEkstra bladet.

Ljudi su mogli „da izaberu krevet koji su oduvek želeli da probaju".

Elmos je rekao da su noć proveli uz večeru i televizijski program i da su se jako lepo zabavljali.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„To je mnogo bolje nego spavati u autu. Bilo je lepo i toplo i srećni smo što su nas pustili unutra", rekla je Mišel Baret, jedna od osoblja prodavnice igračaka, za DR.

„Samo smo se slatko smejali onome što nas je snašlo, jer je verovatno više nikada nećemo doživeti nešto slično", dodala je Baret.

Danski javni servis DR objavio je i da su zaposleni u prodavnici igračaka koja se nalazi pored robne kuće Ikea, takođe proveli noć sa njima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA