Đurić uveliko radi: "Potrebna su nam tri, možda i četiri pojačanja"

Nakon što je i zvanično potvrđeno da ostaje na klupi Radnika, Velibor Đurić je odmah prionuo na posao.

Đurić uveliko radi: "Potrebna su nam tri, možda i četiri pojačanja"
FOTO: D.BOZIĆ/RAS SRBIJA

Radnik je trenutno na posljednjoj poziciji sa 12 bodova, a nakon svih problema i dalje su u borbi za opstanak. Ono što je jasno da su ekipi potrebna pojačanja.

- Sigurno je da nam nedostaje iskustva i da ćemo u narednom periodu tražiti tri, možda i četiri provjerena premijerligaška igrača. Znamo da je veoma teško pronaći kvalitetno rješenje u zimskom prelaznom roku ali zbog toga nećemo žuriti. Jasno je da u ovoj situaciji kada smo posljednji na zabeli nemamo prava na kiks. A sigurno ćemo da će biti i mladih igrača koji će dobijati šansu da se nametnu i da od toga ne bježimo- istakao je Đurić.

Radnik će već na startu proljećnog dijela šampionata imati šansu da dodatno uhvati priključak za rivalima u borbi za opstanak jer ima dva duela na svom terenu protiv direktnih konkurenata.

- Zbog toga je izuzetno važno da obavimo što kvalitetnije pripreme i da se pojačamo za nastavak sezone. Od nas sve zavisi, ako mi budemo pravi kao što smo bili u finišu sezone onda smatram da imamo velike šanse da smanjimo zaostatak i već na startu drugog dijela uhvatimo priključak za rivalima. Najviše ću naravno da gledam svoj tim jer smatram da ekipa itekako ima prostora da još napreduje -dodao je Đurić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA