“Po odjeći bi to mogao biti Matej” Nenad Periš se oglasio nakon pronalaska tijela

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

“Po odjeći bi to mogao biti Matej” Nenad Periš se oglasio nakon pronalaska tijela
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA, FACEBOOK / RAS KOMBO

Mora se još uporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa reći. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd, rekao je Nenad Periš za Telegraf.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako bi se tačno utvrdilo da li je riječ o Mateju Perišu, DNK nađenog mladića uporediće se sa DNK Nenada Periša, oca mladog Splićanina.

Tijelo mladića su mornari izvukli jutros u 9:30. Tijelo nepoznate muške osobe uočeno je jutros oko 9.20 u Dunavu kod Ade Huje, potvrđeno je Tanjugu u MUP. Kako su naveli u MUP, u pitanju je tijelo NN muške osobe, a uviđaj je u toku. Naknadno će se utvrditi indentitet osobe, a mediji prenose da je možda u pitanju Splićanin Matej Periš - piše u saoštenju MUP.

Matej Periš nestao je u noći između između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu "Gotik". Od tada je njegov nestanak velika misterija za sve.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA