Održana skupština Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina

Juče je, u Centru za kulturu Semberija, održana skupština Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina kojoj su prisustvovali predstavnici ženskih i muških klubova, sudijske i trenerske organizacije iz Bijeljine, Zvornika i Brčkog.

Održana skupština Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina

Trojno predsjedništvo je vodilo sjednicu do izbora Bojana Bašića iz Zvornika na mjesto predsjednika skupštine Regionalnog rukometnog saveza. Za predsjednika RRS Bijeljina jednoglasno je izabran Bogdan Rankić iz Bijeljine. Članovi UO RRS Bijeljina su Bogdan Rankić, Miomir Trifković, Zvjezdana Nedić, Marko Govedarica i Damir Radenković.

Za sekretara RRS Bijeljina je izabran Obrenko Miljković iz Bijeljine, a za predsjednika sudijske organizacije RRS Bijeljina izabrana je Zvjezdana Nedić iz Brčkog.

Miomir Trifković izglasan je na mjesto predsjednika trenerske organizacije RRS Bijeljina. Donesena je odluka da kandidati ispred RRS Bijeljina za skupštinu rukometnog saveza BiH budu Bogdan Rankić, Zvjezdana Nedić i Bojan Bašić. Na predlog RRS Bijeljina za članove UO RS Republike Srpske izabrani su Bogdan Rankić, Sredo Vidaković i Mario Mendes.

Na veoma konstruktivnoj sjednici skupštine donesen je niz zaključaka, koji će imati za cilj poboljšanje rada saveza i svih klubova koji postoje i rade u gradovima Bijeljina, Brčko i Zvornik.

Na sjednici skupštine RRS Bijeljina donesena je jednoglasna odluka da kandidat RRS Bijeljina za predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske na predstojećoj skupštini Rukometnog saveza Republike Srpske bude dosadašnji predsjednik Marinko Umičević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA