U Domu zdravlja Bijeljina obilježena krsna slava - Sveti Ćirilo i Metodije

Lomljenjem slavskog kolača i dodjelom jubilarnih nagrada radnicima za 20 i 30 godina rada u Domu zdravlja Bijeljina obilježena je krsna slava - Sveti Ćirilo i Metodije.

U Domu zdravlja Bijeljina obilježena krsna slava - Sveti Ćirilo i Metodije
FOTO: Srna

Direktor Doma zdravlja Bijeljina Danijela Đukin istakla je da ova zdravstvena ustanova posluje pozitivno uprkos svim nedaćama sa kojima su se borili u posljednje dvije godine, ali da nastoje da svakodnevno budu što bolji.

Ona je navela da su današnju slavu organizovali skromno, u krugu najbližih saradnika, i istakla da radnici kojima su danas dodijeljene nagrade za 20 i 30 godina rada najbolje znaju kolika su odricanja u ovoj profesiji.

Povodom slave Doma zdravlja Bijeljina čestitku direktoru Danijeli Đukin i cijelom radnom kolektivu uputio je srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik, sa željom da nastave sa kvalitetnim i odgovornim radom.

Dodik im je zahvalio za sve što su uradili za narod Semberije u vremenu pandemije, te istakao da je neprestani rad na zaštiti stanovništva još jednom podsjetio na to koliko je važna ova profesija.

"Dali ste nam obavezu da još aktivnije radimo na opremanju i izgradnji novih kapaciteta, stvaranju boljih radnih uslova i kreiranje ambijenta koji će mladim kadrovima ponuditi perspektivu rada i učenja u Republici Srpskoj", naveo je Dodik u čestitki.

Đukinova je dodala da su slavu čestitali i predsjednik Republike Srpske Željke Cvijanović, premijer Radovan Višković, ministar za saobraćaj i veze Srpske

Nedeljko Ćorić.Direktor "Voda Srpske" Miroslav Milovanović izrazio je zadovoljstvo što je drugi put kum u ovoj zdravstvenoj ustanovi, te čestitao slavu svim zaposlenima.Milovanović, koji je i šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina, rekao je da bijeljinski Dom zdravlja i u narednom periodu može očekivati podršku u radu.

Nagrade za 30 godina rada dodijeljene su Slobodanu Mariću, Mari Mitrić, Ružici Urošević, Danijeli Đurđić, te Mileni Stjepanović, a za 20 godina rada Stojanki Simić, LJubinki Vekić, Mladenki Cvetković i Nadi Marinković.

Lomljenje slavskog kolača upriličeno je u prostorijama Doma zdravlja, a prisustvovali su i direktor Bolnice "Sveti vračevi" Bijeljina Zlatko Maksimović, predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, predstavnici bijeljinske Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA