Ukupno slučajeva
527 (+5)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

U2 i Rihanna pjevaju za stradale Japana

Irska grupa U2 i pop zvijezda Rihanna samo su neki od izvođača koji će nastupiti na albumu što ga, isključivo u digitalnom obliku priprema Universal Music, a namijenjen je skupljanju novca za žrtve potresa i tsunamija u Japanu.

REGION I SVIJET
Irska grupa U2 i pop zvijezda Rihanna samo su neki od izvođača koji će nastupiti na albumu što ga, isključivo u digitalnom obliku priprema Universal Music, a namijenjen je skupljanju novca za žrtve potresa i tsunamija u Japanu. Najveća svjetska diskografska kuća kani izdati album do kraja tjedna, a još se ne zna tko će sve sudjelovati. Prihodi idu japanskom Crvenome križu, rekao je u ponedjeljak glasnogovornik tvrtke. "Bit će samo u digitalnom obliku jer je tako brže, a bit će objavljen u cijelom svijetu. Planiramo da sve bude spremno do kraja tjedna", objasnio je glasnogovornik. Za uspjeh toga projekta važno je da što više slavnih pristane odreći se zarade. I Lady Gaga ima ugovor s Universalom i vjeruje se da će sudjelovati. Prodajom specijalne narukvice ona je već skupljala novac za žrtve japanske nedavne katastrofe.