Savić: Šarović je čovjek koji zna i može sačuvati Republiku Srpsku

Na funkciji srpskog člana Predsjedništa BiH potreban je iskusan, odmjeren i stabilan političar poput Mirka Šarovića, koji i u najtežim situacijama donosi razumne odluke, kazao je Rado Savić, zamjenik predsjednika Srpske demokratske stranke.

Savić: Šarović je čovjek koji zna i može sačuvati Republiku Srpsku

Savić navodi da, imajući u vidu ukupne političke okolnosti u Republici Srpskoj i Bosni Hercegovini, upravo političar ovakvih osobina potreban na mjestu srpskog člana Predsjedništva BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Mirko Šarović je čovjek koji zna i može sačuvati Republiku Srpsku kao srpski član Predsjedništva BiH uz poštovanje Dejtonskog sporazuma", navodi Savić.

On poručuje da su potrebni političari koji se bore za ekonomski razvoj, političku stabilnost Republike Srpske i istakao da SDS izlazi na opšte izbore 2022. sa pouzdanim i kvalitetnim ljudima kojima je Srpska na prvom mjestu.

Savić je ističući da je uvjeren u pobjedu na izborima uputio poziv svim onim koji su nezadovoljni sadašnjom vlašću na okupljanje u podršci kandidatima Srpske demokratske stranke i opozicije, koja je ujedinjena u jedan front.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA