TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak

Meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je juče na sahrani Biljane S, koja je pre tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak.

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak
FOTO: kurir

- Celo selo došlo je juče na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba - kaže meštanin i dodaje:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Lekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesrećnog čoveka, ali nažalost nisu uspeli. Čuli smo da je doživeo infrakt."

FOTO: MILICA IVANOVIĆ / RINGIER

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Sagovornik Kurira kaže da je čovek od tuge preminuo.

- Bilo mu je izuzetno teško i sve vreme na sahrani je plakao. U jednom trenutku je samo pao i svi su pritrčali, ali več je bilo kasno. Sahrana tog čoveka je danas - kaže.

Meštanin podseća da je posle sahrane usledio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila telo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije video tri godine.

Podsetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca. Pre nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a juče je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA