Preduzeće "Grad" očekuje izvinjenje gradonačelnika za lažne tvrdnje

Uprava preduzeća "Grad" u Bijeljini očekuje javno izvinjenje od gradonačelnika LJubiše Petrovića za njegove lažne tvrdnje o njihovom radu koje je iznio na društvenoj mreži "Fejsbuk".

Preduzeće "Grad" očekuje izvinjenje gradonačelnika za lažne tvrdnje

Petrović je naveo da se preduzeće A.D. "Grad" nezakonito nalazi pod upravom Vlade Republike Srpske, a iz ovog preduzeća odgovaraju da "ljekar ponovo o pravu i zakonu i ponovo gradonačelnik u ulozi tužioca i istražitelja".

"Uprava i zaposleni u preduzeću `Grad` su građani Bijeljine i nijednim postupkom niti kapacitetom ne mogu uticati na odluku u čijoj će nadležnosti biti ovo društvo", ističe se u saopštenju objavljenom na sajtu preduzeća.

Gradonačelnik je "Grad" nazvao komunalnim preduzećem, a iz ovog preduzeća odgovaraju da ih nije tako nazivao dok je "trčkarao oko stolova ljudi iz svoje stranke koji su se u to vrijeme pitali i u vrijeme dok je bio mladi SDS-ovac".

U saopštenju podsjećaju da je "Grad" po statutu registrovan za obavljanje širokog spektra djelatnosti.

Na "Fejsbuk" profilu Petrovića navedeno je da je sjedište preduzeća "Grad" u centru industrijskih zona, iako je od formiranja društva do danas sjedište u najužem centru grada.

"Ukoliko ste nas, uvaženi gradonačelniče, tražili drugdje, opraštamo vam, a ako nas još tražite, doći ćemo po Vas", poručeno je u saopštenju, te napomenuto kako tri mjeseca preduzeće čeka na potpis gradonačelnika o pijačnom redu, što je usporilo mikroprocese poslovanja društva i njihovih zakupaca.

Na Petrovićeve navode da su svugdje oko nas apsurdi, iz preduzeća "Grad" ga pitaju da li je apsurd da gradonačelnik Bijeljine materijalno pomaže predstojeći sajam poljoprivrede u Gradačcu u Federaciji BiH, dok o bijeljinskom Sajmu poljoprivrede, lova i ribolova i ekologije "INTERAGRO" još nije našao vremena za razgovor, iako je taj događaj ocijenjen kao velika šansa za promociju i razvoj grada u svim njegovim kapacitetima.

Iz "Grada" su podsjetili da je ideja o Bijeljini kao sajamskom gradu potekla iz preduzeća "Grad", te istakli da plato Agrotržnog centra vide u budućnosti kao sajmište i prostor za organizaciju sajmova, izložbi, koncerata i drugih događaja masovne posjećenosti.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA