Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina, Skupštini grada Bijeljina tačnije Komisiji za nagrade i priznanja podnio je sljedeće prijedloge za dodjelu nagrada i priznanja:

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju grada

Za Povelju Grada Bijeljina prijedlog da se ovo priznanje dodijeli NJegovom preosveštenstvu Episkopu zvorničko-tuzlanskom g. Fotiju koji je svojim dobrotvornim, književnim i društveno-korisnim radom uticao na sveukupni društveni život grada Bijeljine. Lično je podržao i osnažio mnoge projekte Grada Bijeljina. Uložio je velike napore u obnovu i izgradnju objekata SPC na prostoru Semberije, približavajući crkvu kao organizaciju narodu i trudeći se da kroz crkveni rad obnovi i narodu približi vrijednosti na kojima počiva zdravo društvo.
 
Za Zlatnu medalju „Knez Ivo od Semberije“ Milenka Stevanovića, vlasnika i direktora d.o.o. „STEKO CENTAR“ iz Kojčinovca za nesebična djela pomoći i humanitarnog rada, kao i iskreno zalaganje i pomaganje društveno-korisnih aktivnosti.
 
Za Zlatnu medalju „Filip Višnjić“ Radio-televiziju „BN“  za ostvarene izuzetne rezultate u medijskoj sferi, objektivno informisanje i promociju privrednih, kulturnih, turističkih, sportskih i drugih potencijala grada Bijeljina, Semberije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, preko radio-televizijskog signala i interneta u regionu, Evropi i svijetu.
 
Za Srebrnu medalju „Filip Višnjić“ predložio je SPKD „Prosveta“ iz Bijeljine za izuzetan doprinos razvoju i očuvanju srpske kulturne tradicije u Semberiji.
 
Za Bronzanu medalju ''Filip Višnjić'' predložio je Bojana Petričevića  za izuzetan doprinos vizuelnom identitetu grada Bijeljina i promociju potencijala Semberije. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 Za Zlatnu značku predložio je Dejana Kokoruša, dugogodišnjeg košarkaša KK „Radnik“ iz Bijeljine za nemjerljiv doprinos razvoju i promociji sporta u gradu Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA