Zvijezda 09: Da li je ovo poruka da se ne borimo za titulu?

U Fudbalskom klubu Zvijezda 09 su ogorčeni na suđenje u meču drugog kola protiv Kozare.

Zvijezda 09: Da li je ovo poruka da se ne borimo za titulu?
FOTO: FK ZVIJEZDA /MOJA BIJELJINA

Ekipa iz Etno sela Stanišić smatra da je direktno oštećena na ovom meču i da su sudijske odluke itekako uticale na ishod meča i neriješen rezultat. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U klubu su izdali saopštenje u kojem navode:

– Odluke glavnog sudije Danka Butulije i pomoćnika Bojana Maksimovića i Slaviše Gligoria su direktno uticale na konačan ishod.Naime, u 94. minuti glavni sudija Danko Butulija na signalizaciju pomoćnog sudije Bojana Maksimovića, je dosudio nepostojeći penal u korist gostujuće ekipe i na taj način direktno doprineo krajnjem rezultatu utakmice, što javnost može jasno vidjeti na snimku kojeg objavljujemo.

Takođe, neposredno prije nego što je glavni sudija dosudio nepostojeći penal, Butulija je propustio dosuditi očigledan prekršaj u korist FK Zvijezda 09 iako je bio dobro pozicioniran te donio odluku koja je protivna pravilima fudbalske igre. Da li je poruka od strane službenih lica i sudijske organizacije FSRS već u 2. kolu, da FK Zvijezda 09 ne može biti kandidat za PL BiH, iako ima sve preduslove da bude jedan od najstabilnijih i najorganizovanijih klubova u regionu?-navodi se u saopštenju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Fudbalski klub Zvijezda 09 obavještava navijače i javnost da neće nijemo posmatrati ovakve situacije. Zato su pozvali  Fudbalski savez Republike Srpske i sudijsku organizaciju da hitno pokrene postupak protiv navedenih službenih lica te iste najstrožije sankcioniše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA