Niti se izvinila, niti je podnijela ostavku: Andrea Dorić se oglušila na poziv partijskog šefa

Andrea Dorić nije podnijela ostavku na mjesto u Upravnom odboru APIF-a nakon kompromitujućih izjava da joj je njena stranka, Socijalistička partija, omogućila da dobije ovu poziciju.

Niti se izvinila, niti je podnijela ostavku: Andrea Dorić se oglušila na poziv partijskog šefa
FOTO: Facebook

Takođe, njen stranački šef, predsjednik SP-a Petar Đokić prekjuče ju je pozvao da "iz moralnih razloga" podnese ostavku, negirajući tvrdnje da joj je stranka omogućila zapošljavanje, a zatražio je i da se izvini građanima Republike Srpske. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dorić se, međutim, nije izvinila, niti je do danas podnijela ostavku, saznaje Mondo.

Ukoliko se odluči na ovaj potez, ostavku, odnosno zahtjev za razrješenje u Upravnom odboru APIF-a, trebalo bi da podnese Vladi Srpske i Ministarstvu finansija RS koje ju je i imenovalo na ovu poziciju i u čijoj nadležnosti je APIF.

"Andrea Dorić je imenovana na tu poziciju nakon konkursa raspisanog u skladu sa zakonom i svim važećim procedurama. Ispunjavala je uslove. Nije tačno da je podrška partije kojoj pripada bila osnovni i jedini preduslov, kako je ona navela. Te izjave ovim putem kategorički demantujem. Pozivam Dorić, još jednom, da se zbog svoje nepromišljene i neistinite izjave izvini građanima Republike Srpske i podnese ostavku na svoju poziciju u Upravnom odboru APIF-a", poručio je prekjuče Đokić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA