Lazarević: Uradićemo više infrastrukture za mjesec dana, nego gradonačelnik za svog mandata

Gradonačelnik LJubiša Petrović svjesno obmanjuje građane Semberije. Niti on niti bilo ko iz Gradske uprave neće određivati šta će se raditi na pobošljanju infrastrukture na selu, a bogami niti bilo ko iz Agrarnog fonda Bijeljine, poručio je poljoprivrednim proizvođačima i ostalim stanovnicima sela Semberije, Zlatan Lazarević, direktor Agrarnog fonda.

Lazarević: Uradićemo više infrastrukture za mjesec dana, nego gradonačelnik za svog mandata

Lazarević navodi da će to određivati građani Semberije preko izabranih savjeta mjesnih zajednica, tačnije preko svojih legitimno izabranih komšija koje su birali da ih predstavljaju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Ovo je potez očajnika koji je na sve načine pokušao da blokira da ta sredstva uopšte dođu u grad Bijeljinu. A sad kad su došla, želi da obmanjuje građane kako to ima bilo kakve veze sa njim. Ništa novo od Petrovića, navikli smo. Agrarni Fond će uraditi više infrastrukture u semberskim selima za mjesec dana nego gradonačelnik i njegova administracija za dvije godine mandata. I to je nešto što će ostati građanima Semberije na svakodnevno korištenje. A od gradonačelnikove šuplje priče i manipulacija građani Bijeljine neće imati ništa. Kao što je bilo bolje da se ne petlja oko cijene pšenice i obmanjuje svoje rođene sugrađane, koji umjesto da su već naplatili pšenicu sad imaju glavobolju sa lagerovanom po šupama, tako je bolje da se ne petlja ni u ovaj ozbiljan posao, kaže direktor Agrarnog fonda Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA