Glavni štab SDS: Izborne prevare u više gradova, u Bijeljini kupovina glasova

Posmatrači SDS na terenu primijetili su na više biračkih mjesta, a prije svega u Doboju, Zvorniku i Kozarskoj Dubici, nepravilnosti da članovi biračkih odbora iz vladajućih partija dozvoljavaju licima da uvode glasače na biračko mjesto da bi glasali.

Glavni štab SDS: Izborne prevare u više gradova, u Bijeljini kupovina glasova
FOTO: Depositphotos

U nekim slučajevima dostavljeni su papiri o zdravstvenoj nesposobnosti za glasanje, u nekima nisu. Papiri koji su  i dostavljeni su veoma sporni i ne vidi se da se radi o pravoj medicinskoj dokumentaciji, upozoravaju iz Glavnog izbornog štaba SDS. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Navode da su u Bijeljini na više biračkih mjesta, posmatrači SDS otkrili kupovinu glasova od strane vladajućih partija na samom biračkom mjestu.

„O svim ovim neregularnostima, pored opštinskih izbornih komisija, SDS je te slučajeve  izborne neregularnosti prijavila i policiji kao i tužilaštvima. Očekujemo da oni koji budu provodili ove neregularnost budu najstrožije kažnjeni. Naši posmatrači su na terenu  i nećemo dopustiti prekrajanje izborne volje“, poručuju iz Glavnog izbornog štaba SDS.  

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA