Avramović: Diplomanti SPU kvalitetan kadar konkurentan na tržištu rada

Šesnaestoj generaciji studenata Slobomir P Univerziteta, svečano su uručene diplome osnovnih i master studija.

Avramović: Diplomanti SPU kvalitetan kadar konkurentan na tržištu rada

Tom prilikom, studentima se obratio rektor Univerziteta, red. prof. Vojislav Avramović koji je iskazao neizmjerno zadovoljstvo što su se opredijelili za školovanje na fakultetima Slobomir P Univerziteta, te izrazio nadu da su napravili pravi izbor, budući da diplomanti SPU već tradicionalno predstavljaju kvalitetan kadar konkurentan na tržištu rada, zahvaljujući inovativnim studijskim programima koji su u korak sa vremenom u svim sferama naučnih dostignuća. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Rektor je istakao važnost cjeloživotnog učenja navodeći da je znanje jedino neprocjenjivo i neotuđivo dobro pojedinca te da će budućnost pripadati obrazovanim ljudima kao suštinskim inicijatorima razvoja i uređenja jednog društva.

Diplomantima su se prigodnim govorima takođe obratili i prof. dr Željko Todorović, v.d. dekana Pravnog fakulteta, zatim prof. dr Vesela Vlašković, dekan Fakulteta za ekonomiju i menadžment, te red. prof. Akademije umjetnosti Aleksandra Radosavljević, poželivši im da prave uvijek dobre izbore i ostvarenje na svim životnim poljima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Najboljem studentu 16. generacije Slobomir P Univerziteta Ivani Starčević, studentkinji Akademije umjetnosti, sa ostvarenim prosjekom 9,62, rektor je uručio diplomu i Plaketu za studenta generacije, nakon čega se ona obratila skupu te prezentovala svoje umijeće na gitari.

- Slobomir P Univerzitet osnovali su gospoda Mira i Slobodan Pavlović početkom 2003. godine. Prije više od tri decenije počeli su  pomagati svoju otadžbinu, te je tako i potekla i realizovana ideja o osnivanju Slobomir P Univerziteta. Prestižna je visokoškolska ustanova čije ime sa respektom izgovaraju svi koji su imali priliku da upoznaju način rada, uslove studiranja i druge prednosti koje ovaj univerzitet čine jednom od najmodernijih visokoškolskih ustanova na ovim prostorima. Danas, u sastavu Slobomir P Univerziteta su četiri fakulteta i dvije akademije, i to: Fakultet za ekonomiju i menadžment, Fakultet za informacione tehnologije, Pravni fakultet, Filološki fakultet, Poreska akademija i Akademija umjetnosti. Rad fakulteta odvija se u dva kampusa, u Doboju i Slobomiru. Osnivačima Slobomir P Univerziteta je, 21. juna 2011. godine, u Oksfordu, uručena „Evropska nagrada za kvalitet’’. Nakon uspješno okončanog procesa, Univerzitet je dobio rješenje o akreditaciji kojim je potvrđeno da ova visokoškolska ustanova ispunjava standarde za izvođenje nastavnog procesa tj. da su studijski programi u skladu sa standardima, a akreditacija važi do jula 2027. godine.  Ovo je za naš Univerzitet izuzetno značajna potvrda uspjeha dugogodišnjih napora naših profesora, asistenata i administracije da izađu u susret svim zahtjevima koje nosi savremeno obrazovanje, saopšteno je iz Slobomir P Univerziteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 05:00

    8°C
  • 08:00

    10°C
  • 11:00

    15°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

113 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI