Radnik nastavlja pobjednički niz

U IX kolu Premijer lige BiH, odbojkaši Radnika zabilježili su i šestu pobjedu u nizu, a petu zaredom u prvenstvu, savladavši rutinski na domaćem terenu odbojkaše brčanske Mladosti sa 3:0 (25:12, 25:11, 25:19).

Radnik nastavlja pobjednički niz
FOTO: Ustupljena fotografija

Ovom pobjedom nad višestrukim osvajačem svih odbojkaških titula u BiH, Radnik se učvrstio na drugom mjestu tabele Premijer lige.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Prije samo pet dana osvojili smo Kup Republike Srpske i logično je bilo da je kod ekipe došlo do emocionalnog i energetskog pražnjenja, koje je moglo da utiče na rezultat. Zato smo u dogovoru sa trenerom Šarencem i igračima, tražili najozbiljniji pristup i maksimalnu koncentraciju u ovoj utakmici, izjavio je predsjednik uprave OK „Radnik“ Darko Manojlović.

-Da budem iskren, mi smo od početka priprema bili maksimalno posvećeni cilju uzimanja Kupa RS. Međutim, taj predan rad za posljedicu je imao i odličan plasman u ligi kojoj se tek sad okrećemo sa punom pažnjom. Ovo je perspektivan tim i siguran sam da ćemo, uz podršku Grada, imati još čime da obradujemo Bijeljinu do kraja sezone, izjavio je trener odbojkaša Radnika Vladimir Šarenac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA