Nakit od žica "Ajron Mejdena" prodaje se u humanitarne svrhe

Legendarni britanski hevi metal bend "Ajron mejden" /Iron Maiden/ saopštio je da je od gitarskih žica članova benda napravljen nakit koji će se prodavati kako bi se prikupio novac za četiri humanitarne organizacije koje pomažu djeci.

Nakit od žica "Ajron Mejdena" prodaje se u humanitarne svrhe

Bend je u objavi na "Instagramu" naveo da se udružio sa humanitarnom neprofitnom organizacijom "Gitarvrist" /Guitarwrist/ kako bi smanjili količinu metalnih žica koje završavaju na deponiji i, u isto vrijeme, prikupili novac novac za fondaciju "Hevi metar truants" /Heavy Metal Truants/, fondaciju koja prikuplja novac i donira ga u četiri humanitarne organizacije za djecu.

Niz narukvica, ogrlica, prstenja i naušnica nalazi se među nakitom napravljenim od žica sa električnih i bas gitara članova benda "Ajron mejden". U kolekciji je 10 artikala, a cijena se kreće od 90 do 199 funti /od 102,74 do 227,16 evra/, piše turska novinska agencija Anadolija.

"Ajron mejden", jedan od najprodavanijih hevi metal bendova svih vremena, prodao je više od 100 miliona ploča. Kultni bend je od početka osamdesetih godina prošlog vijeka održao gotovo 3.500 koncerata u 64 zemlje.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA