Mirnesa S. se krila u Crnoj Gori, njemačka policija saopštila detalje hapšenja

Mirnesa S. (42), osumnjičena da je njemačku firmu ojadila za milion evra, stigla je iz Crne Gore na aerodrom u Štutgartu gdje je juče uhapšena, pišu njemački mediji.

Mirnesa S. se krila u Crnoj Gori, njemačka policija saopštila detalje hapšenja

Njen advokat je ranije najavio da će se Miki predati, kao i tačno vrijeme njenog dolaska na aerodrom. I dalje se ne zna gdje je sakrila novac. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Htela je da se preda, pa je njen advokat kontaktirao s policijom i javio im kada dolazi u Štutgart", saopštila je njemačka policija.

Kako javljaju njemački mediji, Mirnesa je prilikom hapšenja bila mirna, a policijski zvaničnici su potvrdili da se krila u Crnoj Gori.

Podsjetimo, Mirnesa, koja je iz njemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako je ranije saopšteno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Priča se i da je Mirnesa voljela luksuz, ali nije mogla da ga priušti. Za brendirane proizvode kao što je Roleks, koje je voljela da pokazuje na fotografijama na Instagramu, njeni prijatelji su rekli da su kopije.

Bivši kolega iz firme koju je opljačkala Ivan Angelov rekao je da je u prvi mah bio šokiran, ali se sjetio da je Mirnesa često govorila da više ne želi da radi, već da se zabavlja, pišu njemački mediji.

Dodao je da je sve mogla da uradi za muškarca kojeg voli i da vjerovatno nije sama organizovala pljačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA