Suprug Ane Volš se čudno ponaša u zatvorskoj ćeliji "Brajan postavlja suluda pitanja i stalno nešto piše"

Brajan Volš (47) osumnjičen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš (39) i trenutno se nalazi u pritvoru i pažljivo sa svojim advokatima sprema odbranu.

Suprug Ane Volš se čudno ponaša u zatvorskoj ćeliji "Brajan postavlja suluda pitanja i stalno nešto piše"
FOTO: CRAIG WALKER/POOL

Kako prenosi izvor blizak istrazi, njegova odbrana će se bazirati na navodnoj psihičkoj neuravnoteženosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako kažu, Brajan je već počeo da izluđuje čuvare, te svi misle da je to dio njegove taktike.

– Ne mrda iz pritvorske ćelije, zapisuje nešto, a s vremena na vrijeme doziva čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla – piše izvor blizak istrazi američkim medijima.

Kako prenose, ne znaju da li je riječ o njegovoj strategiji da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čovjeku zaista nije dobro.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Svjestan je da se ukopao sa pretragama na internetu i da je na neki način ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati na tome da u trenutku nestanka Ane Volš nije bio pri sebi – navodi izvor.

Među dokaznim materijalom koji je otkriven je i pretraga koja je otkrivena na ajpedu njegovog sina, a njen sadržaj užasnuo je sve one koji su ga pročitali.

Kako je utvrđeno, Brajan je tri dana pretraživao kako da se riješi tijela, kako da ukloni krv, da li može da bude optužen bez tijela…sve to je radio 1, 2. i 3. januara, dok je policiji 4. januara rekao da je njegova žena otišla iz kuće kako bi rešila hitan problem na poslu u Vašingtonu.

Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš, 17 dana nakon njenog navodnog nestanka u novogodišnjoj noći. I dok je nakon hapšenja 8. januara bio optužen samo da je policiju dovodio u zabludu tokom istrage, tužilaštvo je objelodanilo dokaze protiv njega na osnovu kojih je optužen za zločin, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA