Komisija dala mišljenje: Opravdana inicijativa za opoziv gradonačelnika Bijeljine

Skupštinska Komisija za izbor i imenovanje u Bijeljini dala je pozitivno mišljenje o inicijativi za opoziv gradonačelnika LJubiše Petrovića, saopšteno je nakon sjednice ove komisije.

Komisija dala mišljenje: Opravdana inicijativa za opoziv gradonačelnika Bijeljine

Komisija za izbor i imenovanje je razmatrajući podnesenu Inicijativu za opoziv Gradonačelnika, a u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine grada, usvojila sljedeće mišljenje:

1. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina upoznala se sa inicijativom za opoziv Gradonačelnika (u daljem tekstu: inicijativa), koju je 12.01.2023. godine podnijelo 25 odbornika u Skupštini Grada Bijeljina.

2. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina konstatuje da je inicijativa obrazložena i podnesena u skladu sa Izbornim zakonom Republike Srpske i Poslovnikom o radu Skupštine Grada Bijeljina.

3. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina prihvata navode iz inicijative i smatra da je inicijativa opravdana, te Skupštini Grada Bijeljina upućuje pozitivno mišljenje o predmetnoj inicijativi.

4. Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Grada Bijeljina u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine Grada Bijeljina dostavlja Skupštini Grada Bijeljina svoje mišljenje o predmetnoj inicijativi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Inicijativu za opoziv je 12. januara podnijelo 25 odbornika u Skupštini grada Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA