Najbolji atletičari Republike Srpske kod predsjednika Skupštine grada Bijeljina

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević danas je ugostio članove atletskog kluba "Atletik" - Emu Kovač, Edina Hamzića i Pavla Kovača, kao i trenera Srđana Neškovića.

Najbolji atletičari Republike Srpske kod predsjednika Skupštine grada Bijeljina

- Povod za današnji prijem su odlični rezultati koje su prethodnoj godini postigli ovi dječaci i djevojčice, na čelu sa trenerima, što je rezultiralo time da od strane Atletskog saveza RS budu proglašeni za najbolje u svojim kategorijama. Uspjeh na koji svi u gradu možemo biti ponosni. Razgovarali smo naravno i o tome šta sve treba uraditi da ova djeca imaju bolje uslove za rad i podrška u narednom periodu sigurno neće izostati, naveo je ovom prilikom Đurđević.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjetimo, Atletski savez RS je kraje prošle godine održao izbor za najbolje atletičare, trenere i atletske klubove Republike Srpske za 2022. godinu. Ema Kovač proglašena za najbolju atletičarku RS u kategoriji starijih pionira, Pavle Kovač je najbolji stariji ciciban, a Edin Hamzić najbolji mlađi ciciban za 2022. godinu. Bijeljina je tada dobila i najboljeg atletskog trenera u Republici Srpskoj za ovu godinu - Srđana Neškovića, trenera AK "Atletik".

Atletičari ovog kluba su u 2022. godini osvojili 113 medalja, od čega 42 na  republičkim i državnim a 71 medalju na međunarodnim atletskim takmičenjima. Okitili su se titulama prvaka BiH i RS u svim disciplinama: trčanje, kugla, disk, skok u dalj, skok u vis, vorteks i koplje. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA