Najbolji atletičari Republike Srpske kod predsjednika Skupštine grada Bijeljina

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević danas je ugostio članove atletskog kluba "Atletik" - Emu Kovač, Edina Hamzića i Pavla Kovača, kao i trenera Srđana Neškovića.

Najbolji atletičari Republike Srpske kod predsjednika Skupštine grada Bijeljina

- Povod za današnji prijem su odlični rezultati koje su prethodnoj godini postigli ovi dječaci i djevojčice, na čelu sa trenerima, što je rezultiralo time da od strane Atletskog saveza RS budu proglašeni za najbolje u svojim kategorijama. Uspjeh na koji svi u gradu možemo biti ponosni. Razgovarali smo naravno i o tome šta sve treba uraditi da ova djeca imaju bolje uslove za rad i podrška u narednom periodu sigurno neće izostati, naveo je ovom prilikom Đurđević. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjetimo, Atletski savez RS je kraje prošle godine održao izbor za najbolje atletičare, trenere i atletske klubove Republike Srpske za 2022. godinu. Ema Kovač proglašena za najbolju atletičarku RS u kategoriji starijih pionira, Pavle Kovač je najbolji stariji ciciban, a Edin Hamzić najbolji mlađi ciciban za 2022. godinu. Bijeljina je tada dobila i najboljeg atletskog trenera u Republici Srpskoj za ovu godinu - Srđana Neškovića, trenera AK "Atletik".

Atletičari ovog kluba su u 2022. godini osvojili 113 medalja, od čega 42 na  republičkim i državnim a 71 medalju na međunarodnim atletskim takmičenjima. Okitili su se titulama prvaka BiH i RS u svim disciplinama: trčanje, kugla, disk, skok u dalj, skok u vis, vorteks i koplje. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA