Dodik podržao studente: U narednоm periodu realizacija projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se u Srpskoj sluša glas mladih i da će se u narednоm periodu raditi na realizaciji projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini.

Dodik podržao studente: U narednоm periodu realizacija projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini

Dodik je u razgovoru sa predsjednikom Unije studenata Republike Srpske Urošem Bjelicom i Stefanom Slijepčevićem, predsjednikom Studentskog parlamenta u Istočnom Sarajevu, ponovio da će institucije Srpske nastaviti da aktivno rade na poboljšanju uslova za studente. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

“Nakon velikih ulaganja u izgradnju studentskih domova u Istočnom Sarajevu i Banjaluci, u narednom periodu radićemo na realizaciji projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini”, istakao je Dodik koji je sa Bjelicom i Stefanovićem razgovarao o svemu što je do sada urađeno.

On je izrazio želju da studenti imaju najbolje moguće uslove i da su zato i u prethodnom periodu realizovali brojne mjere, omogućeno je besplatno školovanje za studente prvog ciklusa i prve godine drugog ciklusa studija koji redovno ispunjavaju svoje obaveze, kao i besplatan smještaj u studentskim domovima.

“O pitanjima u vezi sa studentima i mladima razgovaramo s mladima i slušamo njihov glas i probleme s kojima se suočavaju. Rezultat toga je da danas imamo značajno poboljšan studentski standard”, naveo je Dodik na svom Fb nalogu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA