Slavenko Ristić prisustvovao donatorskoj večeri Organizacije „Srbi za Srbe“

Narodni poslanik Slavenko Ristić prisustvovao je donatorskoj večeri koju je u Bijeljini organizovala Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ za pomoć porodici Krstić-Marinković iz Donjeg Brodca i tom prilikom poručio da Semberija i Republika Srpska imaju veliki potencijal i da privrednici sa ovog prostora moraju da pokažu veću društvenu odgovornost i da više pomažu svojoj braći, posebno na Kosovu i Metohiji.

Slavenko Ristić prisustvovao donatorskoj večeri Organizacije „Srbi za Srbe“

- Kao privrednik godinama sarađujem sa Organizacijom „Srbi za Srbe“ i veoma mi je drago što je prvo donatorsko veče organizovano u Bijeljini. Međutim, svi zajedno treba da se trudimo da što manje Srba bude u situaciji socijalne potrebe, a smatram da fokus nekih narednih humanitarnih akcija mora biti na našoj braći sa Kosmeta koja svakodnevno preživljavaju strahote – istakao je Ristić. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Slavenko Ristić, narodni poslanik i lider Republičke stranke Srpske, dugogodišnji je privrednik i vlasnik preduzeća Tehnički remont Bratunac i „Elvako MetPro“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Njegove firme do sada su izdvojile više od tri miliona KM donacija za zdravstvene ustanove, sportska i kulturna društva, te različita udruženja koja se bave očuvanjem tradicije srpskog naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA