OŠ "Vuk Karadžić" iz Donjeg Zabrđa kod Ugljevika, obilježila "Dan učeničkih postignuća"

Osnovna škola "Vuk Karadžić" iz Donjeg Zabrđa kod Ugljevika obilježila je danas "Dan učeničkih postignuća", na kojem su nagrađeni najbolji učenici i nastavnici, a preduzeće Rudnik i Termoelektrana /RiTe/ "Ugljevik" nastavilo je tradiciju dodjele nagrada najboljima.

OŠ "Vuk Karadžić" iz Donjeg Zabrđa kod Ugljevika, obilježila "Dan učeničkih postignuća"

Vukovu diplomu, za sve petice tokom školovanja i primjereno vladanje, dobila je Anđela Krstić, dok je za učenika generacije proglašena LJubica Đokić. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Izvršni direktor za poslove proizvodnje električne energije i razvoj Termoelektrane Milutin Tasovac uručio je mobilni telefon dobitniku Vukove diplome, a đaku generacije laptop računar, saopšteno je iz ovog preduzeća.

"Za nas u RiTe `Ugljevik` ulaganje u mlade i uspješne je ulaganje u sigurnu budućnosti zato ćemo, kao i do sada, nastaviti da podržavamo obrazovanje", rekao je Tasovac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Priznanja su uručena i đacima koji su postigli odlične rezultate na školskim naučnim, kulturnim i sportskim takmičenjima, a priznanja su dobili i njihovi nastavnici.

Sama škola dobila je priznanje od predsjednika Republike Srpske, kao i Orden
NJegoša trećeg reda, za dugogodišnji rad, zalaganje i ostvarivanje dobrih rezultata.

Direktor škole Nada Naćić čestitala je svim maturantima uspješan završetak osnovnog obrazovanja i istakla da škola postiže zapažene rezultate.

"Priznanje i orden su nešto na šta možemo da budemo ponosni kao kolektiv, ali je, prije svega, podstrek da nastavimo sa kvalitetnim radom i u budućnosti. Naši đaci su jako talentovani i vrijedni, što su pokazali i ove godine, u kojoj su ostvarili zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkom takmičenjima", rekla je Naćićeva.

Ona je zahvalila i nastavnicima i učiteljima škole na strpljenju i posvećenosti radu sa djecom, te i kao i svim đacima, poželjela da uživaju u ljetnom raspustu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA