U Osnovnoj školi „Filip Višnjić“ u Donjoj Trnovi obilježen Dan škole i učeničkih postignuća

Juče je u Osnovnoj školi „Filip Višnjić“ u Donjoj Trnovi uz prigodan kulturno-umjetnički program svečano obilježen Dan škole i učeničkih postignuća.

U Osnovnoj školi „Filip Višnjić“ u Donjoj Trnovi obilježen Dan škole i učeničkih postignuća

Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, predstavnici Opštine Ugljevik, RiTE Ugljevik, članovi školskog odbora, roditelji, učenici i radnici škole. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Program je otvorio školski hor pjesmom „Srećan nam dan škole“, a potom se prisutnima obratio direktor škole Vujo Marković koji se zahvalio svim gostima što su svojim prisustvom uveličali ovu svečanost.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prisutnima se obratio i Miroslav Marković, predstavnik Opštinske uprave Ugljevik i u svom obraćanju zaželio učenicima uspješan nastavak školovanja.

Svaka generacija je dala svoj neprocjenjiv doprinos onom što danas ova škola jeste, a današnja svečanost je bila prilika da se istaknu postignuća i uspjesi ovogodišnje generacije maturanata.

Škola je uručila zahvalnice i knjige, a Opština Ugljevik novčane nagrade učenicima koji su se tokom školovanja istakli odličnim uspjehom, primjernim vladanjem i postignućima na takmičenjima, a na isti način su nagrađeni i nastavnici koji su pripremali učenike za opštinska, regionalna i republička takmičenja.

Za đaka generacije proglašen je Vuk Stankić kome su za dugogodišnji trud i zalaganje prigodne poklone i zahvalnicu uručili direktor škole Vujo Marković, predstavnik Opštine Ugljevik Miroslav Marković i vlasnik d.o.o. Med-Impex Gavro Stjepanović.

U nastavku programa učenici ove škole su se predstavili igrom, pjesmom, recitacijama i raznim igrokazima. Prisutnima su prenijeli vesele i iskrene dječije emocije, onako kako to samo najmlađi znaju i poručili svima da je škola mjesto ljubavi, prijateljstva, razumijevanja i uspjeha.

Za kraj svečanosti prisutnima je, na veliku radost kako mlađih, tako i starijih učenika, predstavljena učionica na otvorenom u kojoj će se održavati nastava za vrijeme toplih jesenjih i proljećnih dana.

Učionica na otvorenom je osmišljena i realizovana s ciljem izlaska iz okvira tradicionalne nastave i stvaranja podsticajne okoline i pružiće učenicima ove škole mogućnost učenja i druženja u prirodi.

Piše: Tatjana Petrović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

Umjereno oblačno
 • 02:00

  Umjereno oblačno
  20°C
 • 05:00

  Umjereno oblačno
  20°C
 • 08:00

  Umjereno oblačno
  24°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

55 cm

Promjena: -9cm

Sava Jamena

501 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 18. Jun 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI