Kako jedan grudnjak može da poboljša stav i garderobu

Šta je push up efekat? Za razliku od običnog grudnjaka koji samo prikriva i podupire, push up model aktivno oblikuje i ističe ženske grudi. Zahvaljujući posebnom kroju košarica i tijela grudnjaka, grudi doslovce dobijaju “gur” efekat prema gore i unaprijed. Rezultat je prividno veći busen i dubok, bogat dekolte.

Kako jedan grudnjak može da poboljša stav i garderobu

Čak i žene koje smatraju da nemaju spektakularne grudi, mogu da dožive ovu čaroliju push up efekta. Optički, poprsje djeluje punije za broj ili dva, dok grudi dobijaju oblik savršenih okruglica. Ukupni efekat je zavodljiviji dekolte koji privlači poglede. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vizuelna transformacija tijela

Push up grudnjak dakle stvara momentalnu vizuelnu transformaciju grudi i cijelog grudnog koša. Žene izgledaju atraktivnije i zavodljivije čak i kroz odjeću, jer se efekat dubokog dekoltea i istaknutih grudi prenosi.

Kako biste iskoristili ovaj efekat, nosite haljine, majice i bluze koje otvaraju pogled na dekolte. Duboki izrezi, plitki okoviši i fini zastori tkanine upotpuniće dramatičan izgled. Štikle i nakit dodatno privlače pažnju na gornji dio tijela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Promjena raspoloženja i stava

Pored vizuelne transformacije koju push up grudnjak stvara, postoji i dublja promjena u stavu i držanju žene. Kada se osjećate lijepo i privlačno u svom vešu, to novo samopouzdanje se prirodno odražava i u vašoj garderobi.

Žene često počinju da eksperimentišu sa smjelijim fasonima odjeće nakon što shvate moć svog novog, poboljšanog dekoltea. Odjednom i duboki izrezi, off shoulder modeli i zavodljivi ovratnici postaju uobičajen izbor.

Promjena ponašanja i navika

S druge strane, samim tim što su pažljivije odabrale donji veš koji im godi, žene često prestaju da se "kriju" iza široke odjeće. Prihvataju svoje tijelo onakvo kakvo jeste i uživaju da pokažu njegove ljepote.

Emancipujući osjećaj da vrijede pažnju i divljenje je neprocjenjiv podsticaj samopouzdanju modernih žena. Shvataju da su lijepe bez obzira na godine, veličinu grudi ili modne diktate. To novo samopoštovanje se preliva u sve aspekte njihovih života.

Mogućnosti za razne prilike

Postoje modeli push up grudnjaka za sve prilike – diskretniji, svakidašnji komadi kao i dramatični, zavodljivi primjerci. Svaka žena treba da ima makar jedan ili dva za izlaske, kao i jedan čipkasti, senzualni grudnjak za intimne susrete. Jer svako ima pravo da se osjeća atraktivno i poželjno kad god poželi!

Za poslovne sastanke preporučuju se decentniji modalni ili svileni push up grudnjaci koji daju lagani "boost" efekat. S druge strane, za večernje izlaske odlično će poslužiti jarko obojeni ili šareni modeli koji vas čine zvijezdom žurke!

Lična transformacija i nove mogućnosti

Otkrivanje push up efekta ne mora nužno da promijeni samo vaš garderober i stil odijevanja. Pozitivna transformacija raspoloženja i samopouzdanja koju ovi grudnjaci omogućuju, često utiče i na ostale aspekte života.

Mnoge žene kažu da su nakon ovog "otkrića" postale aktivnije u potrazi za poslom, unaprjeđenjem karijere, pa čak i novom ljubavlju. Jer kad volite i cijenite sebe, to vas motivira da idete hrabro ka ostvarenju svih snova! Šta god da poželite u životu, vi to možete i zaslužujete.

Dakle, ne čudi što mnoge žene kažu da im je push up bio pravo otkrivenje u njihovom putovanju ka većem samopouzdanju. Podsjetio ih je da su vrijedne divljenja i da zaslužuju da uživaju u svom tijelu ma kakvo bilo. S toga ako ste muškarac i još uvijek niste izabrali savršen poklon za djevojku razmislite o ovom grudnjaku.

Naravno, push up efekat može biti diskretniji za posao ili izlaske u grad, i dramatičniji za romantične prilike. No svakako, grudnjak koji ističe vaše prirodne ljepote na pozitivan i osnažujući način, pravi je saveznik svake žene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA