Dnevni horoskop za 29. mart

Strijelac u žiži javnosti, Škorpija na brzom zvanju

Dnevni horoskop za  29. mart
FOTO: fredmantel/DepositPhotos

OVAN TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dnevni horoskop za 29. mart 2024. godine vas savetuje da potražite načine da danas budete na usluzi drugima jer ćete biti nagrađeni. Možete mnogo da pomognete nekome na lak način. Pretjerana analiza partnerovih ili postupaka osobe koje vam se dopada, može da dovede do negativnog ishoda. Moguća glavobolja.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da se osjećate pomalo usamljeno i da ste možda razočarani u blisku osobu. Savjet je da priuštite sebi malu zabavu danas, a to može da bude i obična šetnja. Izađite na kafu, kontaktirajte prijatelja, uživajte u muzici ili filmu. Zdravlje je dobro.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

BLIZANCI

Optimizam je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Skupićete snagu za pregršt obaveza koje vas čekaju, a zvijezde vas savetuju da vodite računa o novčanim transakcijama. Dobro provjerite sve detalje, naročito ako potpisujete važne ugovore. U ljubavi bez većih promjena. Moguća nesanica.

RAK

Današnji dan posmatraje kao drugu šansu za nove početke. Izgledate dobro u očima drugih. Spremni ste da razgovarate sa svojim šefom i porodicom o tome šta želite. Kraći put, poslovi i interakcije sa drugima će vas inspirisati. Dobro se osjećate.

LAV

Dnevni horoskop za 29. mart 2024. godine vas savjetuje da se fokusirate na tokove novca. Imate ograničenja, zbog čega ćete možda tražiti usluge od drugih. U međuvremenu, ideja da naučite nešto novo, može da donese zadovoljstvo. Partner vam je velika podrška. Mogući problemi sa crijevima.

DJEVICA

Zvijezde vas danas osnažuju, što vam daje blagu prednost u odnosu na sve druge znakove. Mogućnosti putovanja i nadogradnje obrazovanja vas usrećuju. Danas iskoristite sve šanse koje vam se pružaju. Zavodljivi ste, a to suprotan pol primjećuje. Dobro se osjećate.

VAGA

Dnevni horoskop za 29. mart 2024. godine vas savjetuje da odvojite malo vremena za sebe jer će vam to koristiti. Uzmite kratak odmor, slijedi zabavan vikend! Spremni ste da preuzmete veliki poslovni projekat. Neki od vas april 2024. godine mogu da dočekaju u novoj ljubavnoj vezi! Čuvajte se prejedanja.

ŠKORPIJA

Običan razgovor sa poznanikom može da ima snažan uticaj na vas danas. Ova osoba će vam iznenada iznijeti prijedloge ili pozitivne povratne informacije o vašim planovima za budućnost. One mogu da vam olakšaju put realizacije. Privlačni ste, očekujte mnogo poziva i poruka od osoba suprotnog pola. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Danas vas ljudi primjećuju, ali imate želju da ostanete kod kuće gdje vas čeka mnoštvo aktivnosti. Povoljan dan za dodatnu zaradu ako radite od kuće. Nesporazum sa partnerom može da eskalira u večernjim satima. Čuvajte se ishitrenih reakcija. Provjerite krvnu sliku.

JARAC

Dom i porodica su vaš fokus. U toku su porodične rasprave ili renoviranje kuće koje zahtjeva vašu pažnju. Nećete imati poteškoća da ubijedite druge da se slože sa vašim idejama jer ste otvoreni, ali šarmantni i diplomatski nastrojeni prema svima. Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

Vaša pažnja je danas usmerena na dugove, zajedničku imovinu ili povećane troškove. Razgovor sa svakodnevnim poznanicima može da vam donese sjajne ideje. U ljubavi sve teče onako kako ste zamislili, ne ustručavajte se da izrazite emocije. Dobro se osećate.

RIBE

Dnevni horoskop za 29. mart 2024. godine kaže da danas budete spremni za kompromis. Ako želite da ostvarite cilj, trebalo bi da se prilagodite drugoj strani i dođete do pola puta. Dešavanja na ljubavnom polju radije sačuvajte za sebe. Više spavajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA