Kraj prve etape Biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" sutra u Bijeljini

Jedan od domaćina učesnicima Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" sutra će biti Bijeljina, gdje će gradskim ulicama biti vožena tri kruga.

Kraj prve etape Biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" sutra u Bijeljini

Očekuje se da biciklisti uđu u Semberiju preko Pavlovića mosta nešto prije 15.00 časova, a da će za oko 15 minuta doći u Bijeljinu, gdje će gradskim ulicama biti vožena tri kruga.

Kao i prethodnih godina, grad Bijeljina je pokrovitelj ove trke i poziva građane da nakon 15.00 časova na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića prate prolaske biciklista na tri ulična kruga i borbu za prvo mjesto, naveli su iz Gradske uprave.

Zbog održavanja ove trke će saobraćaj će biti zatvoren od 14.00 časova do prolaska biciklista, a najkasnije do 16.00 časova u ulicama Komitskoj, Dimitrija Tucovića, Živojina Mišića, Miloša Obilića, Zmaj Jove Jovanovića, Karađorđevoj, Kneza Ive od Semberije, Jovana Dučića, Račanskoj, Beogradskoj, Živojina Mišića, Miloša Obilića i Zmaja Jove Jovanovića.

Od 8.00 do 17.00 časova, odnosno do završetka manifestacije, saobraćaj će biti zabranjen u Ulici Vuka Karadžića i dijelu Ulice Nikole Tesle - od kružne raskrsnice sa ulicama 27. marta, Srpske vojske i Žrtava fašističkog terora do raskrsnice sa Ulicom Gavrila Principa.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA