Razbijen srpsko-mađarski lanac: Zaplijenjeno 27 kilograma raznih vrsta droge vrijedne 4 miliona maraka

Mađarska policija razbila je srpko-mađarski lanac trgovine drogom u Budimpešti i tom prilikom uhapsila trojicu Srba i Mađara, za ostalima se traga.

Razbijen srpsko-mađarski lanac: Zaplijenjeno 27 kilograma raznih vrsta droge vrijedne 4 miliona maraka
FOTO: POLICEHUNGARY/YOUTUBE

U ovoj akciji policija je zaplijenila oko 27 kilograma narkotika, amfetamina, marihuane i kokaina, a vrijednost se procjenjuje na skoro 4 miliona maraka. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako navode lokalni mediji, policijska akcija počela je u martu hapšenjem jednog Srbina, na južnom graničnom prelazu.

– Srbin je priveden 11 . marta, a pretresom prostorija koje je koristio pronađeni su amfetamin i marihuana. Kasnije 7. aprila, uhapšen je Mađar i trojica Srba, a pretresom njihovog imanja pronađeno je nekoliko kilograma hašiša i kokaina. Takođe pronađene su mašine za umotavanje, digitalne vage i plastične kese – naveo je mađarski portal, prenosi Informer.

Od njih trojice zaplijenjeno je 27 kilograma droge čija vrijednost ide i do 10 miliona forinti, odnosno nešto više od 25.000 evra. Četvorica muškarac uhapšena su zbog sumnje da su švercovali narkotike – naveo je mađarski portal.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema njihovom pisanju, neki mađarski članovi bande, uspjeli su da pobjegnu i policija intenzivno za njima traga, raspisane su potjernice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA