Sve što trebate da znate o privatnim parkinzima blizu aerodroma u celom regionu

Ukoliko planirate da putujete avionom, otvara se pitanje gde da parkirate vaše vozilo dok ste na putu. U celom regionu dolazimo do istog problema, bilo da putujete iz Srbije, BiH, Crne Gore ili Hrvatske, svuda se nameće isti problem, a to je cena parkiranja vozila na javnom parkingu aerodroma.

Sve što trebate da znate o privatnim parkinzima blizu aerodroma u celom regionu
FOTO: Pixels.com

Nasuprot ovim parkinzima, postoje privatni parkinzi koji su nadomak aerodroma i koji su daleko bolji izbor od javnog parkinga. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zašto odabrati privatni parking blizu aerodroma?

Ukoliko izaberete javni parking aerodroma to može biti skupo ali i stresno, posebno u sezoni putovanja. Na nekim aerodromima čak i nema mogućnosti da se parking rezerviše unapred, stoga idete na neviđeno i nesigurno.

Privatni parking pruža praktičniju i svakako sigurniju opciju, gde se rezervacija pravi unapred i vaše parking mesto je zagarantovano. Ako uporedite cene, videćete da su cene na ovakvim parkinzima znatno povoljnije i da je ušteda prilična. Skoro svi ozbiljniji parkinzi imaju mogućnost video nadzora 24h ali i druge sigurnosne elemente kao što su ograda, čuvar itd.

Uglavnom ovi aerodromi nude i prevoz do samog terminala, pa se ne postavlja pitanje isplativosti i konfora.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

BiH: Povoljni privatni parking blizu aerodroma

U Bosni, privatni parkinzi u blizini aerodroma postaju sve više popularni među putnicima. Velika ponuda ovih parkinga će vam ostaviti prostora za izbor. Cene su uglavnom slične kod svih, kao i kvalitet usluge. Budite obazrivi i pronađite onaj parking koji ima sigurnosne kamere, ogradu i čuvara. Naravno neophodno je radi komfora pronaći onaj parking koji nudi prevoz do samog terminala.

Srbija: privatni parking blizu aerodroma Nikola Tesla

Beogradski aerodrom je jedan od najvećih u regionu, veliki broj putnika iz celog regiona cirkuliše svakodnevno ovim aerodromom, a parkinzi koji su blizu samog terminala nude siguran i bezbedan parking. Neki od ovih parkinga nude pranje vozila, natkrivena parking mesta itd.

Parking aerodrom BG Nikola Tesla je odličan izbor za sve one koji imaju dilemu i nisu sugurni koji parking je najbolji izbor. Pored njega svakako možete izabrati i aerodrom parking Beograd AR koji je na samo nekoliko minuta od samog terminala. Koji god da izaberete sigurni smo da ćete uživati u uslugama i da ćete biti jako zadovoljni kvalitetom iste.

Hrvatska: sigurni parkinzi blizu Hrvatskih aerodroma

Hrvatska, s popularnim turističkim odredištima poput Splita i Dubrovnika je odličan izbor za sve turiste, ali takođe ima puno ljudi iz Hrvatske koji koriste usluge aerodroma širom Hrvatske. U ponudi je veliki izbor privatnih parkinga blizu aerodroma. "Airport Parking Split" ili "Dubrovnik Airport Parking" su neki od primera gde putnici mogu parkirati svoje vozilo uz sigurnost i povoljne cene. Osim toga, mnogi od ovih parkinga nude dodatne pogodnosti kao što su usluge pranja vozila, punjenje električnih vozila i usluge prevoza do aerodroma s posebnim vozilima za putnike s invaliditetom.

Crna Gora: privatni parkinzi za putnike koji traže kvalitet

Slično kao i u Srbiji, aerodromi u Crnoj Gori poput Tivta i Podgorice privlače sve veći broj putnika, a privatni parkinzi u blizini nude kvalitetne usluge. "Montenegro Parking" ili "Tivat Parking" nude siguran prostor za parkiranje s dodatnim uslugama kao što su usluga pranja vozila, čuvanje prtljaga i organizacija transfera do hotela ili drugih destinacija. Takođe, neki od ovih parkinga imaju video nadzor i 24-satno osiguranje, pružajući dodatni mir putnicima tokom njihovog odsustva.

Ako ste iz regiona i planirate put avionom, sigurni smo da će vam privatni parkinzi sa odličnim cenama i lokacijama biti od koristi. Prepustite se uživanju i putovanju na pravi način a parking za vozilo rezervišite na vreme online kako ne bi bilo problema prilikom dolaska na parking.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA