Od sutra Merkur više nije retrogradan, evo kada je sledeći

U astrologiji, Merkur je jedna od najvažnijih planeta koja utiče na naše živote zbog svog položaja u Sunčevom sistemu. Evo detaljne analize šta retroradni Merkur predstavlja i kako će i kada do kraja godine uticati na horoskopske znakove.

Od sutra Merkur više nije retrogradan, evo kada je sledeći

Od 4. do 27. avgusta 2024. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Merkur je retrogradan u zemljanom znaku Device od 4. avgusta do 14. avgusta, a zatim prelazi u sazviježđe Lava. Ovaj period će početi sa jasnoćom postavljanja ciljeva. Promjena će doći poslije 14. avgusta, pošto će Merkur biti retrogradan u samouvjerenom, ali egoističnom vatrenom znaku Lava. Dok Djevica dozvoljava nekome da se konstruktivno posveti samousavršavanju i s vremena na vreme kritikuje svoje najmilije, rođeni pod uticajem Lava ne prihvataju bilo kakvu kritiku, jer žude za pohvalama i potvrđivanjem drugih. Svi znakovi moraju biti posebno oprezni kada je u pitanju njihov ljubavni život, jer će ova faza sigurno stvoriti konfuziju i negativnu komunikaciju.

Od 25. novembra do 15. decembra 2024 .

Posljednji retrogradni Merkur u godini ponovo će biti u znaku Strijelca. Sezona godišnjih odmora 2024. će pasti usred retrogradnog Merkura, što bi moglo da izazove probleme u planiranju odmora ili porodičnih večera. Svim znakovima se savetuje da trostruko provjere svoje rezervacije i planove sa prijateljima i porodicom prije nego što krenu. Takođe bi bilo od pomoći da ne ulazite u nepotrebne rasprave sa voljenima jer bi to moglo ostaviti gorak ukus žaljenja za sve horoskopske znakove, piše Zadovoljna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 02:00

    15°C
  • 05:00

    15°C
  • 08:00

    16°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

318 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 05. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI