TROFEJ BIJELJINE 2024 - Međunarodni karate turnir okuplja takmičare iz zemlje, regiona i Evrope

U subotu 11. maja u Bijeljini će se, u organizaciji karate kluba "UNSU", održati sedmo po redu otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljina "TROFEJ BIJELJINE 2024". U pitanju je međunarodni karate turnir koji se održava koji se nalazi u zvaničnom kalendaru karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.

TROFEJ BIJELJINE 2024 - Međunarodni karate turnir okuplja takmičare iz zemlje, regiona i Evrope

- Prema najavama koje imamo već sada možemo reći da ćemo u Bijeljini ponovo imati vrhunski međunarodni sportski događaj, koji će okupiti oko 60 klubova iz jedanaest evropskih zemalja. U ovom trenutku najavljeni su klubovi iz: Bugarske, Slovačke, Njemačke, Crne Gore, Makedonije, Srbije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Belgije i Bosne i Hercegovine. Broj klubova i zemalja iz kojih nam takmičari dolaze garantuje kvalitet turnira, a na nama kao organizatorima je obaveza da u tehničkom i organizacionom dijelu učinimo maksimum i tako na adekvatan način odgovorimo kvalitetu učesnika, rekao je Goran Ivković, predsjednik Organizacionog odbora. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Takmičenje će se održati na šest borilišta na kojima će za sprovođenje istog biti angažovano blizu 40 sudija, kako iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine tako i inostranstva.

- Pripreme za ovaj jedinstveni međunarodni sportski događaj u našem gradu privodmo kraju i trudimo se, da kao i svake godine organizaciju i podignemo na još veći nivo. Kao organizatori nailazimo na podršku privrednika iz našeg okruženja, koji nam svake godine svojom nesebičnom pomoći znatno olakšavaju pripremu i organizaciju. Značajnu podršku organizaciji turnira tek očekujemo od administrativne službe Grada Bijeljna kao generalnog pokrovitelja turnira. U obezbeđenju nagrada kao i predhodnih godina učestvovaće naš generalni sponzor kluba kompanija "Lykos Balkan metals", kaže Ivković.

Prema svemu najavljenom očekuje se da Grad Bijeljinu povodom pomenutog sportskog događaja posjeti oko 2000 ljudi, što takmičara, trenera, službenog osoblja tako i roditelja i pratioca takmičara, te velikog broja simpatizera karate sporta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Naša obaveza je, da kao domaćini Grad Bijeljinu predstavimo u najljepšem svijetlu, da svi učesnici i posjetioci budu zadovojni i da sa sobom ponesu najljepše utiske, dodao je predsjednik Organizacion odbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

13°

  • 08:00

    14°C
  • 11:00

    19°C
  • 14:00

    25°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

318 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 05. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI