Nova moda: Farmerke sa "flekom od mokraće" - cijena sitnica (FOTO)

Svjedoci smo novih modnih poduhvata velikih dizajnerskih modnih kuća, koji sve češće počinju da "iritiraju" narod. Sve više dizajnera odbacuje visoku modu i inspiraciju traži u nekim svakodnevnim predmetima ili radnjama.

Nova moda: Farmerke sa "flekom od mokraće" - cijena sitnica (FOTO)
FOTO: DepositPhotos

Recimo, jedan od glavnih dizajnera modne kuće "Balensijaga" Demna Gvazalija, izbacio je kolekciju velikih cegera za kupovinu pod ovim luksuznim brendom. Ovakve torbe, pored već viđenog dizajna, imaju vrtoglave cijene oko 2.000 dolara. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ali, tu nije kraj čudnim idejama modnih brendova. Već se pisalo o "luksuznim kovertama" od 215 maraka ili "Hermes" kockicama za jamb, a pojavljuju se i komadi odjeće poput suknji od peškira za kupanje, raspalih patika i slično. Većina komentara na ovakvim artiklima su negativni i narod već uveliko smatra da se "bogataši" podsmjevaju običnom narodu zbog ovakvih kolekcija. 

Sada internet bruji o još jednoj modnoj "inovaciji" - uflekane farmerke. Ali, fleka ispod struka asocira na mokraćnu nezgodu, kako su i nazvali kasnije ovaj model farmerke sa revije.

Dizajneri iz Londona Džordan Boven i Luka Marčeto, osmislili su urbanu kolekciju "Džordanluka", na čijoj je reviji i debitovao ovaj bizarni par farmerki. Ova prošlogodišnja kolekcija jesen/zima je sada tema diskusije na društvenim mrežama i rijetko ko se suzdržava negativnog komentarisanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Ko bi normalan ovo nosio?"; "Da li se oni šale sa nama?"; "Ova nova moda prevazilazi sve granice normalnog" neki su od komentara koji se pojavljuju na objavama fotografija sa pomenute revije.

Konkretno ovaj model farmerica košta oko 900 dolara.

"Fleka od mokraće je sada kul? Ne razumijem ko bi to platio. Mogu da zamislim šta je sljedeće", navodi jedan korisnik društvene mreže Twitter, prenosi "Ona".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 11:00

    17°C
  • 14:00

    19°C
  • 17:00

    20°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

213 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

325 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 16. May 2024. 08:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI