Dnevni horoskop za 2. maj

Djevice kreću u akciju, Strijelčevi u ljubavnom problemu

Dnevni horoskop za  2. maj
FOTO: fredmantel/DepositPhotos

OVAN TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine kaže da će se u ljubavnom odnosu desiti nešto posebno. Ukoliko niste emotivno zauzeti, dobićete priliku da upoznate nekoga ko će vam odmah zapasti za oko. Nemojte se plašiti da napravite prvi korak, a to važi i za posao. Dobro se osećate.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da današnji dan definitivno nije jedan od omiljenih. Zvijezde vas savjetuju da pronađete načine da popravite raspoloženje. Dozvolite sebi da pravite male "grijehe", ali ne idite predaleko, jer ćete se kajati. Moguća glavobolja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

BLIZANCI

Danas je odličan dan za trening. Zahvaljujući fizičkoj aktivnosti, dobićete pozitivnu energiju za naredne zadatke. U popodnevnim satima očekujte telefonski poziv koji može da bude veliko iznenađenje. Moguće je da će vas pozvati osoba sa kojom ste nekada bili bliski. Više spavajte.

RAK

U prvoj polovini dana osjećaćete se obeshrabreno i umorno. Ipak, ako možete da skupite malo energije, idite u šetnju i odmah ćete se osjećati bolje. Sredinom dana vas čekaju vijesti o promjenama na poslu koje će vam se isplatiti višestruko. Uvedite zdravu ishranu.

LAV

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine kaže da je povoljan trenutak za promjene. Da li želite da preuredite dom? Promijenite frizuru? Samo naprijed, probajte nešto novo! Ovo je dobar trenutak za donošenje takve odluke. U ljubavi bez većih promjena, sve se odvija onako kako želite. Zdravlje je dobro.

DJEVICA

Čak i na vaše veliko iznenađenje, 2. maj je prilika da odmorite od posla. Možda je ovo odličan trenutak da preduzmete korake koje unapređuju vaš privatni život? Ne oklijevajte, samo krenite u akciju! Definitivno previše razmišljate, a radite premalo. Mogući problemi sa crijevima.

VAGA

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine kaže da će vam osoba do koje vam je stalo, prirediti lijepo iznenađenje. Bićete odlično raspoloženi! Iskoristite ovu dobru energiju i za iskrene razgovore sa bliskim ljudima. Možda ćete dobiti ideje o novim načinima zarade. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Početak maja nije najbolji. Ipak, ako uspijete da se motivišete, možete da prevaziđete sve poteškoće. Vjerujte u sebe, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Oprezno sa troškovima. Ljubav vam trenutno nije u fokusu, mada ste mnogima zapali za oko. Pojačajte unos vitamina.

STRIJELAC

Ovo je dan koji može da vam donese velika iznenađenja. Možda ćete u početku osjećati nelagodnost, ali nakon dugog razmišljanja shvatićete da nije uvijek neophodno pratiti obrazac koji poznajete. Obratite pažnju na treću osobu koja može da se umiješa u vaš odnos sa partnerom. Čuvajte se povreda.

JARAC

Čeka vas novi izazov! Ne plašite se da ga prihvatite. Zapamtite da ako želite da postignete uspjeh, ponekad morate da izađete iz zone komfora. Razgovor sa voljenom osobom može da bude od velike pomoći, daće vam korisne savjete. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Briga o svemu oko sebe može na kraju da utiče na vaše zdravlje. Možda ćete imati previše misli koje mogu da vam pokvare dan. Zapamtite da ono što se dešava u vašoj glavi, ne mora da se dešava u stvarnosti. Veče je rezervisano za romantiku. Proverite krvnu sliku.

RIBE

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine kaže da je današnji dan povoljan za sastanke sa prijateljima sa kojima ćete moći da razgovarate o svojim problemima. Možda ćete privremeno izgubiti entuzijazam za posao, ali dobrim odnosom sa nadređenima moći ćete da prebrodite krizu. U ljubavi bez većih promjena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 11:00

    20°C
  • 14:00

    22°C
  • 17:00

    21°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

144 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

328 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 17. May 2024. 07:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI