Blagoleks

  • (10)
5 Blagoleks, Bijeljina

„Blagoleks” d.o.o., farmaceutska kuća iz Bijeljine postoji od januara 1990. godine. Počinje kao prva privatna apoteka u BiH, i tokom prvih godina razvoja, poslovanje je bilo usmjereno na rad apoteke i širenje veleprodajne aktivnosti na prostoru Bosne i Hercegovine. Danas posjeduje poslovni prostor za farmaceutsku djelatnost od 2400 m2, sopstvenu proizvodnju, tri apoteke i jednu specijalizovanu prodavnicu i 70 zaposlenih radnika.

Blagoleks veledrogerija vrši distribuciju lijekova, pomoćnih ljekovitih preparata, kozmetike i medicinskih sredstava svih poznatih proizvođača. Kvalitet proizvoda, precizno definisani uslovi nabavke, skladištenja, prodaje i distribucije, uz zadovoljenje najstrožih zahtjeva tržišta presudni su za uspjeh našeg poslovanja. Imajući u vidu potrebe savremenog čovjeka i prateći potrebe tržišta, 2004. Blagoleks usmjerava napore na razvoj sopstvene proizvodnje, investira u sopstveni proizvodni i poslovni objekat, uz očuvanje veleprodajne djelatnosti.

Projekat proizvodnje Blagoleksa, osmišljen je i realizovan u skladu sa GMP principima: kružni tok, razdvojene prijemne, skladišne i proizvodne zone, zatvoren ventilacioni sistem, filteri, adekvatan prostor „čiste sobe“, sa vazduhom klase čistoće 100 000 jedinica i prečišćenom vodom koji u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve farmakopeje.

Namjenskim ulaganjem u proizvodne kapacitete i usavršavanjem zaposlenih u oblasti proizvodnje i kontrole, Blagoleks je razvio paletu visokokvalitetnih proizvoda: pomoćnih ljekovitih sredstava, kozmetičkih i drugih preparata različitih doza i farmaceutskih oblika, poznatim pod nazivom Lifeline. Prateći promjene i trendove na tržištu, proizvodnja Blagoleksa neprestano proširuje paletu svojih proizvoda, težeći da zadovolji potrebe korisnika. Svi Lifeline proizvodi su registrovani i podliježu rigoroznoj kontroli nadležnih institucija. Blagoleks posjeduje Sertifikate ISO 9001:2008 i HACCP.

11°

  • 08:00

    11°C
  • 11:00

    14°C
  • 14:00

    18°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI