Ukupno slučajeva
4179 (+15)
Preminuli
130 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikazAngliaV

  • (10)
5 AngliaV, Bijeljina

Školu stranih jezika AngliaV osnovala je prof. Verica Amidžić 1996. godine. Od tada pa do danas, ona i osoblje Anglije konstantno rade na ažuriranju i usavršavanju svih segmenata našeg rada, a rezultati koje postižemo svih ovih godina svjedoče o tome.

Svi profesori i nastavnici uAngliaV su stalno zaposleni i to im je jedino zanimanje, što omogućava da rad polaznika prate iz godine u godinu. U planiranju i osmišljavanju nastave, fokus je na timskom radu što omogućava slobodnu razmjenu informacija.

Nastava se izvodi u podsticajnom okruženju uz primenu interaktivne metode i najsavremenijih, pažljivo odabranih programa, što je čini veoma dinamičnom i efikasnom.

Škola stranih jezika AngliaV vrši upis kandidata na sve kurseve tokom čitave školske godine. S obzirom da svi kursevi u ovoj školi prate školsku godinu, najbolje vrijeme upisa je avgust mjesec.

Novi kandidati se mogu priključiti nivou koji odgovara njihovom znanju i kasnije u toku školske godine, tj. tokom kursa, a u skladu s rezultatima postignutim na testiranju pri upisu. Jedini uslov je da nisu totalni početnici.