Ukupno slučajeva
6751 (+0)
Preminuli
222 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikazHotel Šico

  • (10)
5 Hotel Šico, Bijeljina

Hotel "Šico" je prvi privatni hotel u Bijeljini, a počeo je sa radom u decembru 1996.

Nalazi se u strogom centru grada, u ulici Patrijarha Pavla br. 3 nekoliko metara od zgrade gradske Skupštine, Muzeja Semberije, Centra za kulturu, velikog tržnog centra Emporium, velelepnog zdanja Manastira Sv. Vasilija Ostroškog...

Iako lociran u samom središtu ovog grada, hotel predstavlja idealno mjesto za odmor, ali istovremeno pruža i mogućnost da sve poslovne aktivnosti završite u veoma kratkom vremenu.

Hotel „Šico" je kategorisan kao Garni hotel sa 3 zvijezdice, i posjeduje 18 luksuzno opremljenih soba. Svaka od ovih soba sadrži TV sa kablovskom televizijom, WiFi, klima uređaj, mini bar.

Kontinentalni doručak za goste hotela služi se svakog jutra u vremenu od 6.30 do 10.00 časova. Gosti hotela su u mogućnosti da koriste usluge kao što su usluga kao što su pranje i peglanje veša, i slično. Takođe hotel posjeduje i kafeteriju sa baštom koja se nalazi u prizemlju objekta.

Osoblje recepcije radi non-stop i može vam dati korisne informacije o okolini.

Za goste hotela obezbjeđeno je i parking mjesto na parkingu odmah do hotelske zgrade koji je pod video nadzorom i nadzorom čuvara 24 časa dnevno.

 

30°

  • 14:00

    31°C
  • 17:00

    33°C
  • 20:00

    25°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI