Akcija M.k. Bijeljina: "Pogledaj dva puta, spasi život"

Moto klub "Bijeljina" povodom otvaranja nove moto sezone pokrenuo je akciju "POGLEDAJ DVA PUTA, SPASI ŽIVOT!".

Akcija M.k. Bijeljina: "Pogledaj dva puta, spasi život"

Akcija je otvorena na sajmu Turizma u Bijeljini, gdje su posjetioci sajma upoznati sa ciljem akcije dijeljenjem promotivnih letaka.

Nakon simboličnog otvaranja u Bijeljini grupa motociklista sa svojim ljubimcima na dva točka zaputila se put Beograda na Veliko otvaranje moto sezone ispred skupštine Srbije.

"Posle duge i hladne zime, proljeće je došlo i uskoro krećemo sa aktivnom vožnjom naših ljubimaca na dva i tri točka. Kao što znate, motocikala je svake godine sve više u saobraćaju, ali smo i dalje ugrožena manjina, koja mora da se bori za svoja prava i egzistenciju. Posle zime kada je puno manje motocikala bilo na ulicama, ostali vozači su verovatno zaboravili na nas i na to da moraju da vode računa o specifičnosti dvotočkaša u saobraćaju. Zato moramo uraditi sve što možemo da im sada skrenemo pažnju da će nas ponovo biti na ulicama" rekao je za naš portal Petar Simić, predsjednik MK Bijeljina.

Tragičan je podatak da je na putevima Republike Srpske u zadnje dvije godine poginulo 35 motociklista a polovina od toga ne svojom krivicom, nego krivicom drugih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA