"Komedija na pivski pogon" gostuje u Bijeljini

U okviru velike StandUp turneje "Komedija na pivski pogon" gostuje u četvrtak (28.05.2015.) u Jelen Pab-u u Bijeljini, sa početkom u 21 čas.

"Komedija na pivski pogon" gostuje u Bijeljini

Širom Republike Srpske, stručnjaci su zabilježili gotovo 25% manje smijeha nego u istom kvartalu prošle godine. Glavni razlog je, kako kažu, to što više ništa ne "pali". Iz tog razloga, Jelen Pivo i Antikulturni teatar Alija Sirotanović došli su na ideju da u naš grad dovedu "Komediju na pivski pogon" i da na taj način konačno "zapale" publiku i poboljšaju podatke o zabilježenim količinama smijeha.

Aktovci, uz malu pomoć specijalnog gosta Miroslava Đorđevića (finalistu popularne emisije Audicija na PINK TV) obećavaju dobar provod i vrhunsko pivo ali ipak savjetuju da se "Za sve obavijesti o indikacijama i mjerama opreza, posavjetujte se sa vašim omiljenim konobarom."

Jelen Stand Up karavan kreće iz Banjaluke, i to iz Jelen Puba Mala Skadarlija u petak 22. maja, nakon čega će, na pivski pogon, proći kroz Bijeljlinu, Doboj, Gradišku, Istočno Sarajevo, Trebinje a svoju misiju završava u Prijedoru 9. jula.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA