Spasojević: Očekujemo više odborničkih mjesta

Predsjednik Gradskog odbora NDP-a Bijeljina Perica Spasojević izjavio je danas da je Savez za promjene stabilan i kompaktan u Izbornoj jedinici šest, te da je sve pred lokalne izbore usaglašeno.

Spasojević: Očekujemo više odborničkih mjesta

"Liste su već formirane, neke se privode kraju, a u roku će sve biti dostavljeno Centralnoj izbornoj komisiji", rekao je Spasojević na konferenciji za novinare.

On je naveo da očekuje da će NDP na predstojećim izborima osvojiti tri odbornička mjesta u bijeljinskom parlamentu.

Član Glavnog odbora NDP-a Goran Perković rekao je da je NDP zabrinut kada je riječ o ovogodišnjem otkupu pšenice, kao i zbog činjenice da u posljednjih desetak godina Vlada Srpske ne izlazi sa konkretnom cijenom pšenice i uslovima otkupa.

On je apelovao da Vlada Srpske već na narednoj sjednici donese odluku koja je otkupna cijena pšenice, ocjenjujući da bi realna cijena trebalo da bude 35 feninga za kilogram.

Predsjednik Opštinskog odbora NDP-a Ugljevik Dragan Đokić rekao je da su građani Ugljevika i radnicu RiTE Ugljevik zabrinuti zbog činjenice da je račun RiTE Ugljevik blokiran.

"Račun RiTE Ugljevik je blokiran radi namirenja iznosa `Tereks inženjeringu` od 2.951.502 KM jer je to presuda Okružnog privrednog suda Bijeljina.

Problem je tim veći jer slijede i naredne presude, kao presuda u vezi sa sporom sa `Šico kompani` i `Kontinentalom Ugljevik`", rekao je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA