Lažno prijavila da joj je ukraden "Maserati"

Policijska stanica Dvorovi, 30.08.2016. godine u 11,00 časova, primila je prijavu, da je u vremenskom periodu od 00.30 do 11,00 časova sa parkinga u Etno selu ''Stanišić'' otuđen putnički automobil ''Maserati''. Vozilo je vlasništvo pravnog lica iz Švajcarske, a koristila ga je D.B. iz Republike Srbije.

Lažno prijavila da joj je ukraden "Maserati"

Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. Zajedničkim radom policijskih službenika Policijske stanice Dvorovi i Sektora kriminalističke policije Centra, utvrđeno je da se radi o lažnoj odnosno fingiranoj prijavi krivičnog djela.

Od strane policijskih službenika tridesetpetogodišnja D.B. je lišena slobode, zbog postojanja osnova sunjme da je počinila krivično djelo ''Lažno prijavljivanje krivičnog djela''.

O svemu navedenom obavješteno je i Okružno tužilaštvo u Bijeljini.

Kako prenose Nezavisne Daliborka Beljean (35) iz Srbije osumnjičena je da je policiji lažno prijavila da joj je ukraden maserati čija je vrijednost 44.000 švajcarskih franaka (oko 76.000 KM) i da je Srbijanka predvidjela da u Etno selu "Stanišići" postoji video-nadzor, što je policiji i pomoglo da rasvijetli ovu lažnu prijavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA